PIMEC Priorat proposa constituir una Taula del Comerç del Priorat

La constitució d’aquesta taula s’emmarcaria en el marc de l’operació “Foment del comerç innovador i sostenible al Priorat”, inclosa en el PECT

25-06-2020

PIMEC Priorat s’ha proposat constituir una Taula del Comerç del Priorat, la qual agruparia administracions locals i comarcals, associacions i dinamitzadors comercials i agents del sector, entre altres. La constitució d’aquesta taula, que s’emmarcaria en el marc de l’operació “Foment del comerç innovador i sostenible al Priorat”, inclosa en el PECT Priorat, està prevista el proper dilluns 29 de juny, entre les 12 i les 13 h i per videoconferència.

L’objectiu és que aquesta taula esdevingui l’emplaçament on el sector pugui debatre i consensuar, de manera periòdica, les necessitats i accions a dur a terme, a fi de millorar la coordinació, enfortir i fer més eficient el comerç del Priorat. 

A banda de la constitució de la taula, en aquesta videoconferència també està previst que es presentin i debatin futures accions previstes, com la creació d’una marca i una promoció comercial de la comarca.

Així doncs, en el transcurs de la reunió està previst el següent ordre del dia:

  • Intervenció del Sr. Àlex Goñi, president de PIMEC Comerç.
  • Estat actual de les actuacions de PIMEC en el marc del PECT Priorat, a càrrec de Rut López, tècnica de PIMEC.
  • Presentació de la proposta de campanya de promoció comercial del Priorat, a càrrec de Marc Ferré, tècnic de projectes a Pymeralia (consultoria de màrqueting).
  • Torn de preguntes.
  • Cloenda: acords i properes passes.

Per poder participar en la reunió, els interessats han d’enviar un correu electrònic a l’adreça rlopez@pimec.org, indicant el nom i el DNI, el càrrec i l’organització a la qual pertanyen, la població i el correu electrònic de contacte. L’enllaç de connexió a la conferència serà facilitat el mateix dia de la celebració d’aquesta, a primera hora.

El PECT Priorat

El PECT Priorat és un projecte de recerca i innovació que vol potenciar un model de desenvolupament a la comarca del Priorat que integra en un mateix eix el desenvolupament econòmic i la gestió sostenible del paisatge i dels recursos agrícoles i culturals de la comarca. El PECT de la comarca del Priorat persegueix la transformació econòmica mitjançant un fort component d’innovació, la generació de noves oportunitats, la millora de la qualitat i condicions de vida de la població de la comarca, i la preservació i posada en valor del territori. 

Cofinançat per la Unió Europea, mitjançant el FEDER, PECT significa “Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial”, i en el cas del Priorat els socis impulsors en són cinc: Consell Comarcal del Priorat (que exerceix com a coordinador), Denominació d’Origen (DO) Montsant, Denominació d’Origen Qualificada (DOQ) Priorat; PIMEC - Micro, Petita i Mitjana d’Empresa de Catalunya; i VITEC-Parc Tecnològic del Vi.