PIMEC Priorat organitza la formació “Innovació en turisme al Priorat”, formació online gratuïta el dilluns 22 de juny

Aquesta sessió posa una especial atenció a la nova situació que es donarà amb la desescalada de la resta de zones de Catalunya.

17-06-2020

“Innovació en turisme al Priorat” és la següent formació organitzada per PIMEC Priorat, formació que es durà a terme de manera telemàtica (Micorsoft Teams) el dilluns 22 de juny (de 15.30 a 17 h). Aquesta sessió ha estat organitzada amb la col·laboració de PIMEC Turisme i posa una especial atenció a la nova situació que es donarà a partir d’aquesta setmana, amb la desescalada de la resta de zones de Catalunya.

La formació inclourà els blocs següents:

  • Introducció i marc de referència. Wise Destinations. Quines oportunitats tenim, a càrrec d'Àngel Díaz, Advanced Leisure Services.
  • Les oportunitats per als territoris d’interior en l’era Post-COVID-19, a càrrec de Jaume León, TU i Lleida.
  • Com podem aprofitar al màxim la tecnologia en el nostre negoci?, a càrrec de Toni Mascaró, eMascaró.
  • Quin paper pot jugar la sostenibilitat en la nostra estratègia de futur?, a càrrec de Patricio Azcárate, Biosphere.
  • Com podem fidelitzar els nostres clients i col·laborar en el territori?, a càrrec d’Aitor Merino, Hello.

La participació en la conferència és gratuïta, donat que serà subvencionada en el marc del projecte PECT Priorat, un projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

Per poder participar la conferència, els interessats han d’enviar un correu electrònic a l’adreça rlopez@pimec.org, indicant el nom i el DNI, el càrrec i l’empresa a la qual pertanyen, la població i el correu electrònic de contacte. L’enllaç de connexió a la conferència serà facilitat abans de la celebració d’aquesta.