Nova sessió formativa gratuïta de Pimec Priorat, el 8 de juny

La conferència “Evita els 10 errors més freqüents de la gestió econòmica del teu negoci”, anirà a càrrec de l’economista Elisabet Bach

04-06-2020

Pimec Priorat organitza una nova píndola informativa i sessió formativa adreçada a les empreses del territori. En aquest cas porta per títol “Evita els 10 errors més freqüents de la gestió econòmica del teu negoci”, i tindrà lloc el dilluns 8 de juny de 15.30 a 17 h, per mitjà de la plataforma Microsoft Teams.

La sessió, que s’ha programat atenent les necessitats detectades en les empreses, anirà a càrrec de l’experta Elisabet Bach, economista llicenciada i màster en Administració i Direcció d’Empreses a ESADE, professora col·laboradora a la UOC, formadora, divulgadora i consultora pel programa “Consolida’t” de la Generalitat de Catalunya. 

Per poder participar la conferència, els interessats han d’enviar un correu electrònic a l’adreça rlopez@pimec.org, indicant el nom i el DNI, el càrrec i l’empresa a la qual pertanyen, la població i el correu electrònic de contacte. L’enllaç de connexió a la conferència serà facilitat a primera hora del matí del dilluns 8 de juny.

La participació en aquesta conferència, com en les dues primeres organitzades per Pimec, és gratuïta. Totes són subvencionades en el marc del projecte PECT Priorat, un projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.