“Millora la teva estratègia digital”, formació online els dies 19 i 26 de maig

“Millora la teva estratègia digital” és la següent formació organitzada per PIMEC Priorat, formació que es durà a terme de manera telemàtica (Micorsoft Teams) en dues sessions, el dimarts 19 de maig i el dimarts 26 de maig (de 15.30 a 17 h, tots dos dies)

18-05-2020

“Millora la teva estratègia digital” és la següent formació organitzada per PIMEC Priorat, formació que es durà a terme de manera telemàtica (Micorsoft Teams) en dues sessions, el dimarts 19 de maig i el dimarts 26 de maig (de 15.30 a 17 h, tots dos dies).

“Millora la teva estratègia digital” anirà a càrrec de Marta Albet, màster en Community Manager i propietària d’una empresa de Marketing i Comunicació. En cada sessió, després de la teoria i exemples els assistents podran plantejar els seus dubtes. 

La participació en la conferència és gratuïta, donat que serà subvencionada en el marc del projecte PECT Priorat, un projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

Per poder participar la conferència, els interessats han d’enviar un correu electrònic a l’adreça rlopez@pimec.org, indicant el nom i el DNI, el càrrec i l’empresa a la qual pertanyen, la població i el correu electrònic de contacte. L’enllaç de connexió a la conferència serà facilitat dies abans de la celebració d’aquesta.

Una primera formació amb una setantena d’assistents

La conferència “Què hem de fer quan tornem a obrir?”, el passat 14 de maig, va ser la primera conferència organitzada per PIMEC Priorat en el marc del cicle de formacions programades per proporcionar eines als emprenedors i empresaris de la comarca per fer front a la situació actual i als nous reptes que aquesta planteja. A càrrec de l’experta en estratègia comercial i vendes Mónica Mendoza, directora general d’Energivity Consulting, la formació va comptar amb una setantena d’assistents, entre establiments i comerços del Priorat.